top of page
Zoeken

Dua/smeekbede vóór gemeenschap voor bescherming van jullie baby

Het zegenen van je baby kan al vóór conceptie. Door vóór het hebben van geslachtsgemeenschap een dua/smeekbede te verrichten voor jullie baby, beschermen jullie de baby die hieruit voortkomt tegen de sjaatan/duivel.

Religieuze basis

Er is overgeleverd dat de profeet saws heeft gezegd: “Als iemand van jullie zijn echtgenote wil benaderen voor het hebben van geslachtsgemeenschap, laat hem dan zeggen: “Bismillaah, Allaahoemma djannibnash-Shaytaana, wa djannibish-Shaitaana maa razaqtanaa.” Als het dan voor hen voorgeschreven is dat hieruit een kind zal voortkomen, dan zal de duivel het niet kunnen schaden.” (Sahih al-Boekhaarie en Muslim). Het is dus van groot belang dat je voor gemeenschap deze dua/smeekbede verricht.


Dua/smeekbede

Hieronder vind je de dua in het Arabisch, fonetisch en de vertaling van de dua. Leer deze dua uit je hoofd of zorg ervoor dat je de dua altijd binnen handbereik hebt.


بِسْمِ الله اللّهُـمَّ جَنِّبْنا الشَّيْـطانَ، وَجَنِّبِ الشَّـيْطانَ ما رَزَقْـتَنا


Bismillaah, Allaahoemma djannibnash-Shaytaana, wa djannibish-Shaitaana maa razaqtanaa.


In de Naam van Allah. O Allah, laat de duivel aan ons voorbij gaan en laat de duivel aan datgene waarmee u ons voorzien heeft voorbij gaan.


Tijdens onze cursussen leren wij jou welke dua/smeekbedes en rituelen jij nog meer kunt verrichten tijdens je zwangerschap en ná de geboorte om jullie baby te zegenen en beschermen.

Comments


bottom of page