top of page
Gratis downloaden


GRATIS complete en uitgebreide zwangerschapschecklist - week -2 tot week 48 e.v.


Tijdens je zwangerschap kun je je overweldigd voelen door alles wat je (voor de komst van je baby) moet regelen. Met onze uitgebreide zwangerschapschecklist vanuit islamitisch invalshoek weet je precies wat, wanneer en waarom je bepaalde zaken moet regelen.

Wij hebben speciaal voor jou en jouw partner een gratis, complete en uitgebreide zwangerschapschecklist van week -2 (twee weken voor de conceptie) tot en met week 48 e.v. Momenteel wordt de checklist geüpdate en is in sha Allah medio februari weer beschikbaar.

 


GRATIS E-book: Zwangerschap, Bevalling & Borstvoeding in de Ramadan

Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft kun je je afvragen of je er goed aan doet (om de (gehele) maand Ramadan) te vasten. Wat is het religieus oordeel ten aanzien van de plicht van het vasten wanneer je zwanger, net bevallen bent of borstvoeding geeft?

Wij hebben speciaal voor jou een gratis e-book samengesteld waarin je alles kunt lezen over:

- het religieus oordeel van de vier soennitische wetscholen (Maliki, Hanafi, Hanbali en Shafi'i) ten aanzien van de plicht van het vasten, inhalen en/of afkopen;

- de resultaten van wetenschappelijk onderzoek over eventuele gevolgen voor de (aanstaande) mama en de (ongeboren) baby; en

- tips voor een veilige en gezegende Ramadan tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding. 

Momenteel wordt het e-book geüpdate en is in sha Allah medio februari weer beschikbaar.

WhatsApp Image 2022-12-09 at 17.35.15 (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-12-09 at 17.35.15.jpeg

Let op: onze (gratis) documenten zijn met grote zorg samengesteld; de documenten mag niet worden verveelvoudigd, verspreid, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, downloaden naar andere websites, databases of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van From Belly to Baby. De Algemene Voorwaarden Diensten zijn van toepassing op de aanvraag van de (gratis) documenten.

bottom of page